GPS Tracker i vogel magnetik me audio & regjistrim me karte memorie

3500 L

Gjurmues GPS i vogel magnetik për gjurmimin e vendndodhjes për të moshuarit, femije, kafshe shtëpiake edhe autovetura.

Compare
Kategori:

  Përshkrim

  1. Funksione të shumëfishta: thirrje në distancë, regjistrimi në distancë, dëgjimi në APP, regjistrimi i zërit, kthimi i telefonatave të kontrollit zanor, gjurmimi në kohë reale, alarm nga goditjet, një buton SOS për ndihmë, trajektorja historike, geofence elektronik.
  2. Kursimi i energjisë: Gjurmuesi i makinave suporton plotësisht GPS, WiFi, LBS, AGPS dhe BEIDOU. Dhe përmban mikrofonin e silikonit me definicion të lartë. Suporton një shumëllojshmëri të mënyrave të kursimit të energjisë.
  3. Instalim i lehtë: Gjurmuesi GPS përmban kujtesën e baterisë së ulët, magnetik të integruar.
  4. Saktësia e pozicionimit: 10-50 metra, Suport memorie: kartë TF 32 GB (nuk përfshihet), Gama e regjistrimit: 80 metra katrorë, Pamja e platformës: SMS + APP + kompjuter.
  5. Parametrat e plotë: Frekuenca e komunikimit: 850/900/1800 / 1900MHz, Hyrja e karikimit: Tensioni 5V, GSM / GPRS.