Microsoft Bluetooth® Mobile Mouse 3600

15 L

Mouse Bluetooth Mobile është kompakt për transportueshmëri
Do të vlerësoni se si Bluetooth® Mobile Mouse 3600 i përshtatet lehtësisht dorës dhe stilit të jetës tuaj portabel. Përdoreni pothuajse kudo, madje edhe në një stol parku të ashpër ose në tapetin e dhomës tuaj të ndenjes, duke u mbështetur në Teknologjinë Microsoft BlueTrack1. Nuk ka marrës apo tela për të menaxhuar. Vazhdoni të përdorni mouse deri në dymbëdhjetë muaj me një bateri të vetme.
Compare
Kategori:

    Përshkrim

    Mouse Bluetooth Mobile është kompakt për transportueshmëri