Xiaomi Mi TV Stick – Android TV Smart

70 L

Mi TV Stick është i pajisur me një procesor të fuqishëm 64-bit me katër bërthama.
Bëjeni televizorin tuaj Smart brenda 30 sekondave
Rriteni nivelin e televizorit tuaj në më pak se 30 sekonda duke u lidhur
Mi TV Stick në vetëm 3 hapa të thjeshtë:
Mi TV Stick i ri funksionon me çdo televizor.
Është super i përshtatshëm dhe Mi TV Stick do të jetë e fshehur mjeshtërisht pas televizorit tuaj.
Full High Definition në çdo mënyrë
Përjetoni një kënaqësi vizuale si kurrë më parë me televizorin e ri Mi
Stick që funksionon pothuajse me çdo TV. Shijoni më të mirën e shikimit
pasi Mi TV Stick ju jep një përvojë me definicion të plotë të lartë.
Compare
Kategori:

  Përshkrim

  Specifikimet:
  -Video Resolution: 1920 x 1080
  -Maximum Frame Rate: 60 FPS
  -Video Compression: H.264, H.265, VP9-10, VC-1, MPEG4, Real10
  -Video Format: MP4, TS, MKV, VOB, MOV, RM
  Audio
  -Audio Compression Standard: MP3, AAC, FLAC, OGG
  -Audio Decoder: Dolby, DTS
  Wireless Network
  -Standards 802.11a/b/g/n/ac
  Interfaces
  -USB Ports (1) Micro USB
  -Video Ports: HDMI
  System Specification
  -Chipset Quad-Core Cortex-A53
  -RAM: 1 GB
  -Storage Memory: 8 GB
  Software
  -Android TV: 9