Set Kamera 5MP dahua Wiz Sense face detection + SMD Plus + Perimeter Protection Full-Color me Mikrofon.

Teknologjia SMD Plus: SMD Plus, e quajtur Smart Motion Detection Plus, e cila është një version i përmirësuar i SMD që përmirëson shumë saktësinë e alarmit duke ngarkuar algoritmin të Inteligjencës Artificiale. Ai analizon format e njerëzve dhe automjeteve bazuar në zbulimin e lëvizjes dhe dërgon alarme vetëm në rast të ndërhyrjes së njerëzve dhe automjeteve.
WizSense: I lançuar nga Dahua Technology, WizSense është një seri produktesh dhe zgjidhjesh me gamë të gjerë të AI që miratojnë çipa të pavarur të AI dhe algoritme të Inteligjencës Artificiale. Është në gjendje të njohë njerëzit dhe automjetet në një imazh me saktësi të lartë, duke i lejuar përdoruesit të përqendrohen në objektiva realë. Bazuar në teknologjinë e avancuar të Dahua-s, WizSense e bën videon tuaj të zgjuar, të thjeshtë dhe gjithëpërfshirëse.
Compare

  Përshkrim

  Ne Set Perfshihen:
  💢4 Kamera 5MP Full-Color 2 Led me mikrofon.
  💢1 Xvr 4Ch me 1ch identifikim fytyre ose Smd Plus dhe Perimeter Protection.
  💢1 Hdd 1TB
  💢1 Adapter 12V per kamerat
  💢1 Adapter 12V per XVR
  💢1 Mouse