GPS tracker me bateri 6000 mAh magnet dhe mikrofon pergjyes

9000 L

Compare
Kategori:

  Përshkrim

  GPS tracker me bateri 6000 mAh magnet te fort dhe mikrofon pergjues

  Destinacionet me SMS dhe GPRS mund të përdoren për të gjurmuar çdo automjet ose motoçikletë dhe gjithcka tjeter brenda vendndodhjes ku mund të marrë GPS dhe rrjet celular GSM.

  Si funksionon:

  1. Moduli GSM urdhëron kapjen e të dhënave GPS dhe dërgon në numrin e autorizuar celular me SMS, ai mund të tregojë vendndodhjen aktuale në telefon ose të gjurmojë vendndodhjen në Google Earth ose hartën e Google.

  2. Për më tepër, të dhënat GPS mund të transmetohen me GPRS në serverin e Internetit në mënyrë që të realizohet gjurmimi në kohë reale në një kompjuter.

  Funksionet kryesore të gjurmuesit gps:

  1. Wireless me magnet të fuqishëm

  2. Suporton GPS / LBS / AGPS Tracking

  3. IP65 rezistencë ndaj ujit

  4. Alarmi kundër heqjes

  5. Bateria e rikarikueshme ne standby deri 60 ditë

  6. Ndjekja nëpërmjet Ueb / Android / APP IOS

  Cmimi: 9000L