Mini OBD GPS Tracker 16PIN OBD II GSM OBD2 Tracking

5900 L

Compare
Kategori:

  Përshkrim

  Mini OBD GPS Tracker 16PIN OBD II GSM OBD2 Tracking me monitorim zeri

  Ky Gps ka një bateri të integruar brenda për të suportuar gjurmuesin GPS që mund të punojë ende për disa orë nëse shkëputeni nga bateria e makinës ose motorit.

  – Madhësia e vogël

  – Suporton monitorimin e zërit

  – Ndërfaqja standarde OBD.
  – Ka një bateri 150 mAh / 3.7 V.
  – Ndjekja e automjeteve në kohë reale.
  – Pajisje gjurmuese GPS.
  – Punon me çdo makinë ndërfaqe OBD 16 pin.
  – Mund të lokalizojë dhe të marrë pozicionin e automjetit tuaj nga distanca nëpërmjet GPRS.
  – Funksioni mbështetës i kërkimit të vendndodhjes së hartës.
  – Pa instalim, pa parzmore instalime elektrike, thjesht futet në portën OBD.
  – Modeli i punës: Suporton modelin GPRS & SMS
  – Alarm goditjeje; Alarmi i baterisë te shkarkuar; Alarmi mbi shpejtësinë; GEOFENCE

  GPS me bateri dhe kabllo.

  Cmimi: 5900L