GPS TRACKER NE KOHE REALE GSM GPRS WaterProof

-20%

6000 L

Compare
Kategori:

  Përshkrim

  GPS tracker për makinën tuaj që punon bazuar në rrjetin GMS / GPRS dhe satelitet GPS.
  Kjo paisje mund të gjurmojë dhe monitoroj çdo mjet të lëvizshëm me SMS, APP dhe internet.

  Alarm SOS, kontroll nga celulari, histori lëvizjeje, alarm mbishpejtësie
  Vendos shpejtësinë tek kërkesat dhe do bie alarmi kur kalon shpejtësinë e caktuar.

  – Rezistent ndaj ujit.
  – Me ACC për të zbuluar ndezjen
  – Geofence dhe alarm lëvizjeje Vendos një “geo-fence” për të kushtëzuar lëvizjen një zonë të caktuar, paisja do dërgoj mesazh tek numri i autorizuar kur makina të kalojë jashtë zonës së caktuar.

  Ne oferte!

  CMIMI: 6000 LEK