Samsung ProXpress M4530ND Monochrome Laser

250 L

Shpenzime më të ulëta me toner me kapacitet më të lartë (40K) dhe drum (100K)
Përfitoni sa më shumë nga burimet tuaja me materiale harxhuese me rendiment jashtëzakonisht të lartë. Një toner prej 40,000 faqesh dhe kapaciteti i drum prej 100,000 faqesh e mbajnë printerin tuaj me jetegajte, me më pak zëvendësime dhe kosto më të ulëta.
Compare
Kategori:

  Përshkrim

  PRINT SPEED BLACK
  Normal: Up to 45 ppm
  FIRST PAGE OUT (READY)
  Black: As fast as 6.5 sec
  FIRST PAGE OUT (SLEEP)
  Black: As fast as 16.5 sec
  PRINT QUALITY BLACK (BEST)
  Up to 1,200 x 1,200 dpi
  PRINT RESOLUTION TECHNOLOGIES
  ReCP
  DUTY CYCLE (MONTHLY, A4)
  Up to 200,000 pages
  RECOMMENDED MONTHLY PAGE VOLUME
  2,000 to 15,000
  PROCESSOR SPEED
  1000 MHz
  PRINT LANGUAGES
  PCL5, PCL6, PS3, PDF V1.7
  DISPLAY
  4-line LCD